The love between us - Kapitel 1
Publicerat den

Vanessas perspektiv :

Jag och Charlotte klev in i Globen vi hade Diamond VIP till Justin biebers konsert, längst fram alltså. När vi intog våra platser så var det 1 timma kvar tills konserten började, jag Såg en lucka under scenen, man kunde komma igenom den.

- Charlotte !!! 
viskade jag rätt högt!
- vad???
Kollade hon frågandes
- ser du hålet där under scenen!
- aa?
- spring!!! 
Sa jag och drog i Charlottes arm. Vi lyckades komma under scenen, och fortsatte gå fram när vi kom till en lååååång korridor vi gissade på att det var backstage.

Charlottes perspektiv:
Vanessa var den lilla galna tjejen av oss två. Hade jag varit själv hade jag aldrig vågat gå under scenen. Vi letade på dörrarna där det skulle stå "biebers lounge",  men sen hörde vi några komma så vi sprang in till det närmsta rummet som vi såg för att gömma oss.

Vanessas perspektiv:

Jag och Charlotte kom in till ett omklädningsrum, såg det ut som iallafall.
När vi hör någon öppna dörren så stiger paniken.
Och där kommer en mörkblond kille in med scen kläder på sig. Han såg ut som att vara 15 år, men jag hade aldrig sett han tidigare.

Felixs perspektiv:
jag gick till vår (the fooo) lounge för att hämta min vattenflaska som jag skulle ha med upp på scenen. När jag kommer in i rummet så står det 2 tjejer i min ålder där inne. Jag blir chockad och säger 
- hej ?! 
- okej det här är lite awkward men vi letade efter biebers lounge och när vi hörde dig komma så sprang vi in och gömde oss hära
Sa en tjej som var blond, men min blick var fast vid en brunette (Vanessa) som stod bredvid den här blondinen (Charlotte) som pratade.
Tjejerna gick ut ur rummet och sprang säkert till justins lounge. Jag gick till resten av killarna men jag berättade inget för de om tjejerna.

Vanessas perspektiv: 
Vi såg justin lounge, vi öppnade dörren och där satt nästan hela biebers crew och såklart justin, han visslade när han såg oss.
2 livvakter kom och skulle precis ta ut oss men justin bad de att släppa oss.

- Hey gurls! Sa justin och kom fram och kramade oss.
-OMG justin we love you soooo much!

(Vi fick hänga med Justin i 10 min sen var vi tvungna att gå för att han skulle göra sig redo)

(30 min senare) 

Jag och Charlotte gick tillbaka till våra platser som var såklart längst fram. Nu var det dags för The fooo att uppträda.
Killarna kom ut, och dansade under deras andra låt så la den där blonda killen märke till mig många snackade om att han hette felix.
Felix kollade in i mig när han sjöng en låt som hette troublemaker.
Han höll min hand och gav mig en slängkyss. Jag blev helt röd. När han såg att jag blev generad så log han och fortsatte dansa.
Sen så skulle de sjunga den 3:dje låten men först höll en kille ett litet tal.
- hej alla belieber! Nu är det dags för en låt som heter build a girl och på denna låt har vi valt att ta upp 4 tjejer som vi sjunger för och vi killar bara sätter fingret på någon random tjej och så får vakterna bära upp er.

The fooo kollade runt i publiken, en kille som hette omar valde en blond tjej, Oscar.E som höll tal valde oxå en blond tjej, sen så valde ogge en rödhårig, felix hade ögonen på mig, han kom fram sträckte fram sin hand till mig och börja dra i mig för att hjälpa mig upp på scenen.
Vi 4 tjejer satte oss på 4 olika stolar och då började låten spelas . De dansade runt om oss, felix kom fram till mig. Han sträckte fram handen och fick mognat stå upp, och plötsligt började vi dansa tryckare medans de sjöng. Jag älskade verkligen det hära.
När låten var slut så gick vi ner, jag gick tillbaka till Charlotte och vi började plötsligt fangirla tillsammans med henne.

(30 min senare) 
Justin hade redan kommit och halva konserten hade gått. Och när min favoritlåt börja spelas så börjar jag gråta, och låten var die in your arms. Plötsligt kommer någon bakifrån och tar sina händer runt min midja och börja sjunga med i låten....

Jag kollade bak! Det var felix, jag började verkligen gilla han även om det bara gått en natt. 



                                                                      
KOMMENTERA VAD TYCKER NI??? SPRIIID BLOGGEN